
רוטב מעולה שמשדרג כל ארוחה
רוטב צ'יפוטלה משמש לתוספת טעם מעושן, חריף וטעים טעים לכל מנה. אפשר לטפטף מעל טאקו או להפוך למטבל קרמי. כך
רוטב צ'יפוטלה משמש לתוספת טעם מעושן, חריף וטעים טעים לכל מנה. אפשר לטפטף מעל טאקו או להפוך למטבל קרמי. כך
טורטיות הן המנות הבסיסיות המהותיות של התזונה והמטבח המקסיקני. לחם שטוח כמו גם כלי לאכילה, הטורטייה פופולרית כיום בכל רחבי
אין זה מפתיע לגלות את התפקיד של טורטייה מקסיקנית ככוכבת המטבח האהוב בעולם. הלחם השטוח הזה הוא עיקר הקולינריה המקסיקנית,
יש שישה סוגי סלסה הנפוצים במטבח המקסיקני המסורתי, ולכל הסוגים האלו יש טעם, מרקם ושיטת הכנה ייחודיים. חברת טרז פזוס
טורטיה תירס כובשת את תעשיית המזון בסערה. יחד עם הפופולריות הגואה של המטבח המקסיקני, הפרופיל התזונתי הבריא יותר של הטורטיות
טאקוס הגיע במקור ממקסיקו, ומנה זו הייתה פופולרית מאוד עוד הרבה לפני שהגיעה לספרד. המקסיקנים הקדמונים הכינו טורטיות תירס על
פלפלי חלפניו הם השגרירים האידיאלים של המטבח המקסיקני. שליטה באמנות הכנת תבשילים עם פלפל חריף ייחודי זה מוסיפה באופן מידי
צ'יפוטלה היא הסמל של האוכל המקסיקני, הידוע בקסמי הטעמים הרבגוניים שלו. חשיבותו במטבח עולה על חשיבות הפלפלים, ומעוררת השראה בטבחים
אבל המהות של המטבח המקסיקני, שנחשב לאחד מהמטבחים המפורסמים בעולם טמונה במגוון הרחב של הרטבים שלו, כמו רוטב סלסה עגבניות.
עם שם שפירושו, פשוטו כמשמעו, "סיר שעועית", פריחולס דה לה אולה הן תוספות לשבוע של ארוחות. חובבי בישול מקסיקני, זה