היתרונות הבריאותיים של קמח תירס לבן

היתרונות הבריאותיים של קמח תירס לבן

היתרונות הבריאותיים של קמח תירס לבן

באומנויות הקולינריה, קמח תירס לבן משמש כחומר קשירה לפודינג ומתכונים דומים. הוא משמש בדרך כלל כחומר מעבה למרקים, תבשילים, רטבים ומנות אחרות. קמח תירס משמש כלחם במטבח המקסיקני. אפשר להכין פודינג פשוט עם עמילן תירס, חלב וסוכר. חברת טרז פזוס שיווק בע"מ משווקת מגוון חומרי גלם מהמטבח המקסיקני.

קמח תירס לבן הוא חלופה מצוינת לקמח לבן/חיטה. זה טוב למוצרי מאפה ורוטב, והוא גם מבטל מזונות הגורמים לדלקת מהתזונה, וכתוצאה מכך חשוב לבריאות תפקוד המעיים. ההבדל העיקרי בין קמח תירס וקמח חיטה הוא במרקם ובטעמם.

מבחינה תזונתית, קמח תירס מכיל כמויות גבוהות יותר של שומנים. קמח חיטה עשיר יותר מקמח תירס בחלבון, סיבים, ויטמינים ומינרלים וקלוריות.

כמרכיב פלא, קמח תירס לבן  הוא אבקה טבעית סופגת לחות המשמשת לעתים קרובות כחלופה לאבקות טלק בניסוח כימי. אבקת שורש קלת משקל זו עשירה בתכונות אנטיבקטריאליות ואנטי דלקתיות, המרגיעות עור מגורה ומרעננת את הגוף, תוך שהיא אינה פוגעת בעור.

האם קמח תירס טוב ללחץ דם?

קמח תירס לבן מפחית את הסיכון לאנמיה: התירס עשיר בברזל, שהוא מינרל חיוני הדרוש לייצור תאי דם אדומים בגוף. זה עוזר להפחית את הסיכון לאנמיה. מוריד לחץ דם: פיטונוטריינטים המצויים בתירס מעכבים ACE, ומפחיתים את הסיכון ליתר לחץ דם.

מה ההבדל בין קמח תירס לקמח רגיל?

מכיוון שעמילן התירס הוא עמילן טהור, יש לו עוצמת עיבוי כפולה מקמח, שהוא רק חלק מהעמילן. לפיכך, יש צורך בכמות כפולה של קמח תירס לבן כדי להגיע לעיבוי זהה לזה של עמילן תירס. קמח, לעומת זאת, מבושל עם שומן והופך לרוטב.

אפשר להחליף קמח תירס עם קמח לכל מטרה, כי זהו סוג של קמח מעבה יציב מאוד, שמכיל כמחצית מעוצמת העיבוי של עמילן תירס, כך שלכל כף עמילן תירס נדרשת, יש להחליף שתי כפות של קמח לכל מטרה.

בשורה התחתונה, אם החלטתם להתמחות בבישול מקסיקני, כדאי שתצטיידו בחומרי הגלם הנכונים

לחברת טרז פזוס שיווק בע"מ יש ותק של 28 שנים בתחום והיא משווקת, בין היתר, קמח תירס לבן או כל סוג של קמח אחר, רטבים ומוצרים שמשמשים להכנת מתכונים בהשראת המטבח מהמטבח המקסיקני.

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן