יש שישה סוגי סלסה הנפוצים במטבח המקסיקני המסורתי, ולכל הסוגים האלו יש טעם, מרקם ושיטת הכנה ייחודיים. חברת טרז פזוס שיווק בע"מ משווקת מגוון חומרי גלם מהמטבח המקסיקני שמהווים את מרכיבי המפתח להכנת המאכלים המיוחדים האהובים בכל העולם.
סלסה פיקו דה גאלו
פיקו דה גאלו הוא ללא ספק סוג הפופולרי ביותר של סלסה. זה מרענן וקליל, כן יש לו טעמים נועזים שיספקו את בלוטות הטעם שלכם. יש מגוון רחב של מתכוני פיקו דה גאלו שאנשים משתמשים בהם. אין דרך אחת נכונה להכין פיקו דה גאלו, אבל יש כמה מרכיבים שנשארים זהים כמעט בכל מתכון! מרכיבים אלה כוללים:
- עגבניות
- כוסברה
- מיץ ליים
- בצל
- מלח
- פלפלי סרנו
פיקו דה גאלו היא מנה משובחת שמכילה מעט מאוד נוזלים. היא מתאימה בעיקר כתוספת לצד המנה העיקרית, ואפשר גם להגיש אותה לבד בתור סלט מרענן על בסיס עגבניות!
סלסה טאקריה
סלסה טאקריה היא סוג שונה לחלוטין של סלסה. היא מבושלת ומעורבבת עד להשגת מרקם חלק, שמכיל גם פלפלים חריפים יותר, שמספקים למנה פיקנטיות טעימה. המנה מוגשת בדרך כלל כתוספת לטאקו. סלסה טאקריה מכילה עגבניות, ארבול צ'ילי, בצל, מיץ ליים, שום ומלח. המרכיבים מבושלים יחד במים או בשמן עד שהם מוכנים להתמזג לכדי מרקם חלק.
סלסה רוז'ה
סלסה רוז'ה הוא מונח רחב יותר לכל סלסה אדומה המכילה מרכיבים מעורבבים ומבושלים. סלסה רוז'ה מוגשת כתבלין שניתן להוסיף כמעט לכל אחת מהמנות המקסיקניות האהובות! עגבניות, שום, בצל, מיץ ליים, מלח, כוסברה ופלפלי חלפניו משולבים ויוצרים רוטב אדום משגע עם דחיפה רצינית של טעם!
טעם של אוכל מקסיקני אותנטי
אם תרצו לטעום סלסה מקסיקנית אותנטית מבלי לעלות על מטוס, בקר במפעל טרז פזוס שיווק בע"מ היום! לחברה יש ותק של 28 שנים בשיווק המאכלים המקסיקנים הטובים ביותר, אנחנו מוכרים את מגוון מוצרי סלסה ומרגריטות טעימות ביותר. בואו לסעוד איתנו ולטעום מחומרי הגלם המדהימים שלנו. התקשרו עוד היום לביצוע הזמנה או הזמנת איסוף!