אחד היסודות של המטבח המקסיקני

אחד היסודות של המטבח המקסיקני

אחד היסודות של המטבח המקסיקני

אבל המהות של המטבח המקסיקני, שנחשב לאחד מהמטבחים המפורסמים בעולם טמונה במגוון הרחב של הרטבים שלו, כמו רוטב סלסה עגבניות.

חברת טרז פזוס שיווק בע"מ משווקת את הרטבים הייחודיים שמהווים את ההשלמה האידיאלית לטעמים הבסיסיים של המטבח המקסיקני ומהווים מפתח ליצירת החוויה הקולינרית הייחודית המוכרת והאהובה.

סלסה עגבניות ואוכל מקסיקני

במקסיקו יש מגוון עשיר של סוגי סלסה עגבניות. הסלסה עתיקה כמו מקסיקו עצמה. עגבניות ופלפל צ'ילי, שני המרכיבים העיקריים של הסלסה, היו כבר חלק מהתזונה של האצטקים לפני בואם של הספרדים ב-1492.

למען הפשטות ניתן לחלק את הסוגים השונים של סלסה מקסיקנית לשתי קבוצות בסיסיות: רוטב סלסה עגבניות וסלסה ירוקה. באופן כללי, עגבניות אדומות הן המרכיב העיקרי של סוגי סלסה אדומה, בעוד שעגבניות ירוקות הן המרכיב העיקרי ברוטב סלסה ירוקה.

המרכיב העיקרי במטבח המקסיקני

סלסה היא המפתח למטבח המקסיקני מכיוון שהחומציות של העגבניות היא המרכיב המושלם לטעמים החריפים של המנות המקסיקניות. כדי לחוות אוכל מקסיקני במלואו, חשוב בהחלט להוסיף לצד המנה העיקרית סלסה עגבניות אותנטית!

מתכון בסיסי לסלסה

מה שידוע במקסיקו כסלסה מקסיקנית, היא אחת מהגרסאות הבסיסיות ביותר של הסלסה, אך מאותה סיבה היא רב-תכליתית וקלה להכנה. כך תוכל להכין סלסה עגבניות מקסיקנית אותנטית:

רכיבים

שתי עגבניות אדומות, ¼ בצל, שן שום אחת, שני צ'ילי, כוסברה, שתי כפות שמן צמחי ומלח.

הכנה

חותכים את העגבניות, הצ'ילי, השום והבצל ומכניסים אותם לבלנדר עד שהתערובת מגיעה לסמיכות הרצויה. לאחר מכן מחממים את השמן במחבת, יוצקים סלסה עגבניות ומערבבים.

לאחר שהסלסה מגיעה לסף רתיחה, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ונותנים לה להתבשל במשך 13-15 דקות, תוך ערבוב קבוע כדי לערבב את החומרים. לבסוף, מוסיפים מלח ומקשטים בכוסברה.

סלסה קונים רק במפעל שמייצר חומרי גלם מהמטבח המקסיקני האותנטי!

בחברת טרז פזוס שיווק בע"מ, שיש לה ותק של 28 שנים בתחום, אנו מבינים עד כמה סלסה עגבניות חשובה למטבח המקסיקני.

מסיבה זו, אנו מציגים מגוון רטבים וחומרי גלם להכנת ארוחות גורמה. הזמינו את המצרכים שלכם והמתינו להפתעות קולינריות נוספות מרחבי העולם!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן